Новини

Кендрік Ламар начепив рясу священика й переосмислив сцену «Тайної вечері»

21 сентября 2017

Нещодавно репер видав трек під назвою «The Heart Part 4». Тепер він без попередження представив ще один сингл під назвою «Humble» із відеосупроводом. Попри таку назву, образ виконавця в кадрі скромним точно не назвеш.

Трихвилинний кліп спродюсований Майком Віллом і сповнений візуальними ефектами. На початку ролика Ламар постає посеред порожньої зали в релігійному вбранні, а в наступній сцені – лежить на купі готівки й читає свої рядки. У ще одному епізоді 29-річний артист пропонує глядачеві власну версію «Тайної вечірі» да Вінчі, а також вражає погляд сценою волосся у вогні.

 

Але, схоже, шанувальники не у великому захваті від нового треку. «Це не Кендрік, я пригадую «To Pimp A Butterfly» і «Good Kid Mad City». А ця пісня мені не подобається», «Ця композиція нудна, із нудними приспівами, але сподіваюся, альбом буде хорошим» – коментарі в такому дусі переважно залишили шанувальники.

Попередній сингл «The Heart Part 4» викликав чимало шуму, оскільки в ньому репер нібито дисить відомого політика, а також неназваного репера-товариша. Разом із тим минуло два роки відтоді, як K-Dot видав свій останній альбом «To Pimp a Butterfly». Наступний студійник Ламара очікується 7 квітня.