Новини

Кеша: «Все, чого я бажаю на Різдво, це – видати нову музику»

21 сентября 2017

В Інстаграмі Кеша опублікувала святкове повідомлення для шанувальників. У ньому 29-річна поп-виконавиця підсумувала важкий для себе рік, упродовж якого вона боролася за розірвання угоди з хітмейкером Dr. Luke (цей процес розпочався ще 2014).

 

Юридичне протистояння видалося тривалим, тож контракт усе ще був дійсним. А це означало, що співачка не могла видавати будь-яку нову музику з моменту видання 2012-го «Warrior». Коли ж на початку цього року все трохи вляглося, вона вирішила повернутися до студії звукозапису та зосередитися на спрямуванні своєї кар’єри в потрібне русло.

Відтоді артистка працює над новим матеріалом із іншими виконавцями та продюсерами. Досі немає інформації стосовно того, коли ж Кеша видасть щось свіже. Але вона попросила шанувальників молитися про те, щоби найближчим часом такий почути її свіжі пісні.

Саме так вона написала в одному з найновіших постів. Поряд із чорно-білим знімком розміщено рядки: «Щойно відбувся мій дует іще з деким. Плачу від радості. Ніколи й не уявляла, що ця мрія збудеться. Будь ласка, моліться про те, щоб одного чудового дня почути цю музику. Це найемоційніше та найчесніше, що траплялося зі мною. І це буквально документація того, як я виросла. Не можу дочекатися і постійно боротимуся за те, щоб ви це почули».

У святковому привітанні з нагоди Різдва, яке католицька частина США святкує в грудні, Кеша також зазначила: «Всього найвеселішого і щасливого вам на кожен день. І дякую вам, що не відцуралися мене, коли я боролася за ліпше. Я просто хочу створювати мистецтво. І нехай ви його почуєте. Це все, чого я бажаю на Різдво. І моє новорічне рішення – завершити альбом і дати його вам. Спасибі вам. Люблю всіх».

Бажання Кеші має всі шанси збутися, оскільки в жовтні з’явилася звістка від лейблу, що вже тоді її новий проект перебував на стадії створення.