Новини

Kesha збирається представити документальний фільм про новий альбом

31 июля 2018

Виконавиця пісні «TiK Tok» представила 30-го липня трейлер документального кіно та поділилася з фанами у Твіттері захопленням щодо прем’єри стрічки 10-го серпня.

«Rainbow – The Film» видається наміром пролити світло на створення «рятівного» альбому, якй 31-річна виконавиця писала й продюсувла під час судового процесу з колишнім продюсером Лукасом «Dr. Luke» Ґоттвальдом.

«Іноді здається, що тебе щось надто сильно стримує, – починає співачка в трейлері, який включає чимало відеофрагментив і психоделічні зображення. – Можливо, тобі вдасться зібрати все це докупи й показати іншим. Але всередині ти – у пастці, повільно задихєшся».

Пізніше у ролику з’являється серія раніше небачених кадрів із лайв-шоу, звукозаписувальних сесій, медійних заходів і світлин, а також нарізка її емоційного виконання синглу за 2017 рік «Praying» на цьогорічній церемонії «Греммі», під час якого вона вигукує в бік публіки: «Ти не володієш мною!»

Протягом кількох років після того, як артистка 2014-го позвалася на Dr. Luke до суду, вона була зав’язана в гіркій юридичній суперечці. Під час суду виринули на поверхню неприємні подробиці та численні скарги, у який ішлося про сексуальні напади, домагання й емоційне насильство.

«Створення альбому Rainbow стало терапією й дало можливість перетворити все на тривимірне мистецтво, котре допомогло мені із глибоким зціленням і катарсисом», – поділилася Kesha із виданням «Rolling Stone».

А про стрічку вона розповіла: «Сподіваюся, цей фільм надихатиме інших ніколи не здаватися. Навіть якщо ви почуваєтеся повними болю або втрати, адже після грози з’являється веселка. Депресія, тривога та психічне нездоров’я – це те, що нам потрібно обговорювати й не соромитися кликати на допомогу. Прийняття рішення працювати над собою – це найважливіша справа, за яку ви можете взятися. Я сподіваюсь, що цей фільм допоможе привнести в життя кожного світло й любов».