Новини

Кеті Перрі дражнить новим синглом «Chained to the Rhythm»

21 сентября 2017

Кеті Перрі тішить шанувальників новою звісткою. Після підтвердження свого виступу на цьогорічній церемонії «Греммі», артистка дала невелике уявлення того, яким буде її довгоочікуваний сингл.

7 лютого на інстаграм-сторінці співачки з’явився новий пост, у якому виконавиця виклала прев’ю відео на композицію «Chained to the Rhythm» із її неназваного п’ятого альбому. «Чому ми всі так прикуті. П’ятниця, 10-го», – залишила вона коментар поруч із роликом. Відео демонструє ходу співачки на срібних босоніжках зі шпильками та диско-кулю, прикуту до її щиколотки. Тим часом на тлі лунає пісня з реґі-мотивом.

 

Низка джерел повідомила, що пісня включатиме вокал онука Боба Марлі Скіпа Марлі. Трек створений Перрі сумісно з Сією Ферлер і спродюсований Максом Мартіном. Як повідомляє «Hits Daily Double», аудіотворіння зможе потрапити до вух слухачів 9 лютого (або 10 лютого за іншим часом поясом).

Перрі натякнула на своє музичне повернення, коли 6 лютого запостила в Інстаграмі новий знімок. Світлиною, на якій вона вбрана в рожевий одяг, Кеті також оновила акаунти в Твіттері та Фейсбуці.