Новини

Кеті Перрі дражнить піснею для ще ненародженої дочки

26 июня 2020

Виконавиця «Daisies», яка вагітна первістком від Орландо Блума, повідомила про появу свіжої авдіодоріжки. У пісня «What Makes A Woman» для чергового диска знаменитість повідомляє своїй дитині, що «немає обмежень для будь-якої з її мрій».

Під час виступу на радіо Кеті сказала:

«У новому альбомі є пісня під назвою «What Makes A Woman», у якій виказана надія для моєї майбутньої дитини. Щоб для будь-якої з її мрій, або того, ким вона бажає стати, або того, ким, на її думку, вона є, не було жодних обмежень, і щоб вона могла змінюватися, коли захоче. Вона може спробувати все, якщо захоче. Я думаю, що ця пісня важлива для мене, і для неї важлива».

Гітмейкерка «Teenage Dream» також згадала іншу пісню, «Teary Eyed», яку писала з надзвичайними емоціями.

В інтерв’ю для іншого радіо вона пояснила:

«Це справді про те, як танцювати всупереч сльозам. Мені спало на думку: Ого, це справді резонує. Той ляпас, якого я просто зараз зазнала. Тому я в захваті від цього. Я в захваті від усього».

Іще співачка подражнила, що має кілька пісень на тему кохання, а також тим, що її новий альбом – це 75 % – це «Prism» і 25 % – «Teenage Dream».

Нещодавно Перрі розповіла, що головний сингл «Daisies» на тлі пандемії коронавірусу набув для неї нового значення. І вона сподівається: слухаючи гімн, усі інші надихатимуться втілювати свої мрії, бодай що там думають люди навколо.

Вона сказала:

«Я написала цю пісню кілька місяців тому як заклик залишатися вірними курсу, який ви обрали собі, незалежно від того, що можуть думати інші.

Останнім часом, з огляду на те, що переживає весь світ, він розкрився мені з нового боку.

Кожен із нас – представник семи мільярдів із власною історією міцності та стійкості, яку слід розповісти… Я сподіваюся, що нині це стане саундтреком для прямування за вашими мріями».

Кеті планувала представити п’ятий альбом у червні, але пандемія завадила його виданню.