Новини

Кеті Перрі представила пісню, присвячену Олімпійським іграм 2016

21 сентября 2017

Те, про що мріяли Кеті кетс (Katy Cats – офіційна назва фанатського об’єднання прихильників співачки. – Прим. ред.), нарешті трапилося: їхня улюблениця представила абсолютно новий сингл.

Свіжа аудіоробота Пері називається «Rise» та присвячена цьогорічним Олімпійським іграм у Ріо-де-Жанейро. Сама Кеті зазначає, що сингл зовсім не означає скору появу повноцінного альбому.

«Ця пісня визрівала всередині мене протягом багатьох років і, нарешті, вийшла назовні. У мене було натхнення закінчити її зараз, а не притримати для свого наступного альбому, тому що тепер більше, аніж коли-небудь до цього, є потреба усьому світові об’єднатися.

Я знаю, що усі разом ми зможемо здолати страх як у нашій країні, так і у цілому світі. Мені важко навести кращий приклад, аніж олімпійських спортсменів, які зберуться у Ріо, аби своєю силою і безстрашшям показати найкращі людські якості. Я сподіваюся, ця пісня дасть нам натхнення зцілитися, об’єднатися та підвестися…», – зазначила зіркова американка.

Наразі новий сингл Кеті Перрі доступний для стрімінгового прослуховування на Apple Music, або ж його цифрову копію можна купити у магазині iTunes.

Нагадаємо, на початку липня Кеті Перрі офіційно було визнано найпопулярнішою персоною у Твіттері.