Новини

Кеті Перрі стала частиною відеогри

10 декабря 2018

Відтоді, як Кеті Перрі видала останній альбом «Witness» уже минув деякий час, але вона знаходить, чим тішити шанувальників. Серед найсвіжішого, що представила виконавиця – кавер на саундтрек до «Дорогого Евана Гансена» і різдвяна пісня. А нині Кеті оприлюднила ще й композицію «Immortal Flame», створену в межах співпраці з творцями мобільної гри.

Реліз пісні супроводжувала прем’єра кліпу на неї. Починається відео з листування Перрі. Артистка пише своєму помічникові, що вже на шляху до роботи. Відтак Перрі робить кілька світлин свого цуцика, а потім вирішує згаяти час за допомогою мобільної гри.

Згодом сюжет змінюється. Співачка знімає свого улюбленця для Інстаграм Лайв, але тварина раптово пікселюється та перетворюється на ігрового персонажа. Потім те саме відбувається й зі співачкою.

«Цієї ночі я б могла померти на твоїх руках, Але це був би сором, – співає Кеті. – Адже я хочу прожити тисячі життів і стати безсмертним полум’ям».

Перрі не єдина зі знаменитостей, котрі долучаються до гри. Раніше за цю справу взялася Аріана Ґранде, яка для віртуальної забави спеціально підготувала ремікс власної композиції «Touch It».