Новини

Кеті Перрі й Орландо Блум завітали на недільну службу Каньє Веста

25 марта 2019

Виконавиця пісні «Firework» й зірка «Володаря перснів», які заручилися на День святого Валентина, учора прийшли на концерт просто неба та недільну службу Каньє Веста в Калабасасі. Кеті була в рожевій сукні, сорочці та капелюшку, а Орландо – у більш повсякденному вбранні: джинсах і жакеті.

До них християнське зібрання, котре чоловік Кім Кардашіан започаткував у січні, відвідали інші селебритіз, серед яких – Кортні Лав, аренбі-виконавець Babyface і репер Tyler, The Creator. Із духовним заходом ознайомилися й члени сім’ї виконавця – Кім Кардашіан із дітьми, її сестри Хлоя та Кортні й зведена сестра Кендалл Дженнер.

Хлоя та Кортні поділилися матеріалами, знятими під час служби, у себе в Інстаграм Сторіс. Тож у запису можна побачити, як танцює маленька Норс Вест, а також Tyler’а, що сидить на траві та насолоджується розвагами.

Але світлі недільні служби подобаються не всім. Як повідомляє «Mail Online», нещодавно на місце проведення щотижневої події викликали поліцію. Правоохоронцям поскаржилися на шум, який був пов’язаний із задіяним на концерті великим хором та гуртом.

Кеті нічого пов’язаного з зібранням у соцмережах не виклала. Але на вихідних артистка розповіла послідовникам в Інстаграмі, що збирається «повернутися до налагодження власного життя». Рядок із такою фразою співачка залишила поряд зі знімком подушки, на якій видніється напис: «Ніколи не будьте настільки зайняті зароблянням на життя, що забуваєте про саме життя».

Одну з недільних служб Каньє Веста відвідала й Дуа Ліпа, після чого репер, подейкують, бажає записати її для свого альбому.