Новини

Кеті Перрі відвідала хвору шанувальницю, яка не змогла потрапити на її концерт

3 августа 2018

Дівчинка планувала переглянути шоу Кеті, але після операції на мозку вона цього здійснити не могла.

Старша сестра юної шанувальниці Тіана розпочала кампанію з гештеґом #HelpGraceMeetKatyPerry (у перекладі – «допоможіть Ґрейс побачитися з Кеті Перрі»). Іще родичка виклала у Твіттері знімки Ґрейс із лікарні, на яких сліди хірургічного втручання заховані за бинтом.

«Ретвітніть це, будь ласка! – іціаторка кампанії. – Моя молодша сестра цього року мала відвідати концерт Кеті Перрі в Аделаїді, але в неї виявили шестисантиметрову пухлину головного мозку, із якою вона боролася весь рік. Ґрейс – найпалкіша шанувальниця Кеті з трирічного віку. Будь ласка, допоможіть нам із нашим починанням і посприяйте виходу на зв’язок із Кеті Перрі».

Публікацію ретвітнули двадцять дві тисячі разів і це привернуло увагу виконавиці. Її команда вирушила до родини Мурсів у понеділок, щоб підготуватися до візиту наступного дня – за кілька годин до чергового шоу Перрі в Аделаїді.

У вівторок Тіана виклала знімки Кеті та своєї сім’ї. «Друзі, нам це вдалося! Кеті Перрі щойно відвідала Ґрейс! Вона дійсно неймовірна та добра людина, це направду дивовижно!» – написала Тіана.

Іще старша сестра виклала в Снепчаті відео того, як Кеті розважається з сім’єю, дарує їм мерч і співає акустичну версію «Roar» у супроводі двох запрошених гітаристів. Вона також подарувала Ґрейс програму туру, прикрашену рукописним рядком «Ґрейс, я так рада, що провела з тобою час, а також улаштувала приватний концерт для тебе та твоєї сім’ї. Люблю тебе і буду рада бачити тебе на сцені».

Виконавиця «California Gurls» також задокументувала свій візит в Інстаграм Сторіс. Вона показала Ґрейс, яка досі носить пов’язку на голові. Дівчинка надягнула футболку з символікою Кеті Перрі. Юну шанувальницю співачка відрекомендувала як свою «нову мерч-модель».

Гастролі «Witness: The Tour» завершатьс в Окленді, Новій Зеландії, 21-го серпня.