Новини

Кеті Перрі впала додолу під час витоку газу на американському реаліті-шоу

21 февраля 2020

Кеті Перрі звалилася на землю під час торішніх прослуховувань на «American Idol» в Санрівері (штат Орегон), коли стався витік газу.

Гітмейкерка «Firework/Феєрверку» сиділа разом із іншими суддями Лайонелом Річі та Люком Браянтом, аж раптом тріо запідозрило, що в залі для прослуховувань щось не так.

«Вам смердить газом? Досить інтенсивний запах», – говорить Кеті в фрагменті з серії, а Люк відказує: «Тут витає чимало пропану». «У мене дещо болить голова від цього. О, це погано. Це справді погано», – додала Перрі та піднялася, щоб залишити студію. Тим часом знімальна команда почала евакуацію присутніх.

На кадрах видно пожежну службу та швидку допомогу, які прибувають на місце події, а судді зазначають: назовні досі смердить газом.

«Це не жарт. Направду є витік газу», – підтверджує Браянт, підходячи до пожежної машини, а Кеті (правда тут уже, схоже, жартома) після зізнання «Мені недобре» падає додолу.

Торішнього листопада офіцери Пожежного департаменту Санрівера поділилися відео та світлинами з тренерами шоу після того, як допомогли владнати іншу халепу на кухні в готелі.