Новини

Кеті Перрі запрошує вас до любовної утопії в мрійливому кліпі «Never Really Over»

30 мая 2019

Залишається лише день до того, коли ми почуємо нову пісню Кеті Перрі. А поки співачка дала зрозуміти, якою буде екранізація композиції «Never Really Over».

Артистка розмістила поряд із уривком лише коротку фразу «Відпусти це». «Це місце, куди ви йдете, щоб вилікувати своє серце. І відпустити залишки енергії від старих стосунків», – лунає супровід жіночим голосом із британським акцентом, поки на екрані виринають широке поле, білий вен, що заїжджає на територію маєтку під заспокійливі звуки дзюрчання води та пташиного співу.

«Це місце спокою і синхронності», – продовжує вона, тимчасом як шестеро людей формують зірку в плавальному басейні. – Місце для об’єднання через наші розбиті серця. Місце, де дізнаються, що є поштовхом і притягненням».

Тему зцілення розбитих сердець і відносин у спокійній атмосфері підкреслює зображення груп, які займаються йогою на траві, дві жінки грають у перетягування каната з гігантськими рожевими серцями на плечах, з’єднаними ланцюгами; усередині скляної пляшки видно ціле яблуко тощо.

Тільки наприкінці фрагменту є кілька кадрів із Перрі, котра показує руками трикутник, а згодом з’являється обкладинка синглу в помаранчевих відтінках.

У середу до релізу додав інтриги Зедд. Останній приєднав до твіту назву пісні, чим спричинив спекуляції про те, що він може бути залучений до проекту.

Колег уперше заскочили разом у серпні 2018-го Кліпи того, як пара працює в студії, були включені до концертного відео Зедда під час гастролей Австралією. Перший офіційний плід їхньої співпраці – пісня Зедда «365». Продюсер навіть вивів співачку на сцену під час виступу на «Коачеллі», щоб виконати цю дуетну композицію.

Представники Перрі та Зедда не відповіли на запити щодо коментарів про те, яку роль музикант відіграв у створенні нового треку.

Переглядайте дражнилку нижче.