Новини

Кевін Спейсі та Френк Оушен отримали інтернет-нагороди

21 сентября 2017

Зірки американського шоу-бізнесу отримали статуетки від Webby Awards. Сімнадцята церемонія нагородження щорічною інтернет-премією відбулася в Нью-Йорку. Кевіна Спейсі і його професійного партнера Дана Брунетті вшанували нагородою «За особливі досягнення». Серіал з їхньою участю — «Картковий будинок» — набув популярності на веб-сервісі Netflix. У ньому йдеться про конгресмена Френка Андервуда, котрий допоміг Гаррету Вокеру стати президентом США, однак не одержав за це обіцяної посади держсекретаря.

Людиною року на Webby Awards визнали співака Френка Оушена, який виклав зізнання в сексуальній орієнтації на «Тублері». До речі, нагороду артисту вручали через веб-камеру. Відзнаку здобув і комедійний актор Бен Стіллер за показаний в Інтернеті серіал «Пекуча любов».

Webby Awards вважають «Інтернет-Оскаром». Премія була заснована ще 1996 року минулого століття. Нею відзначають сайти, творців мережевих відеороликів, інтернет-реклами тощо. Свого часу лауреатами премії стали Принц, Beastie Boys, Фейсбук та інші.