Новини

Кілліан Мерфі розповів про «Червоні вогні»

21 сентября 2017

Кілліан Мерфі захопився паранормальними явищами. Разом із Сігурні Вівер і Робертом Де Ніро актор знявся в містичному трилері під назвою «Червоні вогні».

Кілліан Мерфі, Сігурні Вівер та Роберт Де Ніро не бояться невідомого. У новому трилері «Червоні вогні» акторам довелося стикнутися з надприродним. Вівер грає парапсихолога Маргарет Медісон, яка стоїть на порозі наукового відкриття. Разом із нею за справу береться молодий помічник Том Баклі, роль якого виконав Мерфі. Але для дослідження Медісон потрібна ще одна людина, чиї знання виходять за межі науки. Саме тоді в кадрі з’являється Роберт Де Ніро, у ролі Саймона Сілвера, і  починається справжня містика. Чудовий акторський склад зібрав відомий режисер Родріго Кортес.

Кілліан Мерфі, актор: «Коли я прочитав сценарій, одразу зрозумів, що хочу грати в цій картині. Попередня робота Родріго «Похований живцем» мала шалений успіх. Тому багато хто хотів би з ним працювати. А пощастило мені».

Не втримався Кілліан і від компліментів на адресу колеги Сігурні Вівер.

Кілліан Мерфі, актор: «Вона чарівна. Стосунки між нами впродовж усього періоду знімання були надзвичайно теплими. Я відчував її допомогу, вона стала моєю наставницею. Вона феноменальна актриса й чудова людина».

Фільм не був би трилером без кульмінаційної сцени вирішального бою.

Кілліан Мерфі, актор: «Мені подобається ця сцена, вона дуже жорстока, але її варто побачити. Ми витратили два дні на те, щоб досконало виконати всі трюки. Ми багато тренувалися й зробили все, як треба. Це, мабуть, мій улюблений момент у фільмі».

Уперше «Червоні вогні» Родріго Кортес показав на «Санденсі». Тоді картина про екстрасенсів і паранормальні явища справила на журі неабияке враження. На великі екрани захоплюючий трилер вийде вже 19 липня.

aptn