Новини

Кім Кардашіан покаталася голяка на мотоциклі Каньє Веста

21 сентября 2017

Дикі мустанги, величні бескиди та безкрайні пустельні рівнини, а на них Каньє Вест і Кім Кардашіан топлес чи то кохаються, чи то їдуть по дуже нерівній дорозі — такий відеоряд кліпу «Bound 2». Репер презентував відео для своєї свіжої пісні на одному з телешоу. Критики сприйняли новинку від репера неоднозначно. Одні вважають, що виконавець просто жартує. Інші в цьому бачать вияв кохання до другої половинки. А може, це просто спосіб відволікти увагу жовтої преси від статури Кім Кардашіан?

Спочатку таблоїди кепкували з надмірної ваги телезірки, а тепер кажуть, що вона схудла завдяки чудесам пластичної хірургії. Сама ж Кім у Твіттері спростовує такі чутки і звинувачує видання Life & Style у наклепі. За словами Кардашіан, вона важко працювала у тренажерці та дотримувалася здорового режиму харчування. Це, мовляв, стало викликом, проте вона впоралася.

Однак на цьому цікавість до сім’ї Кардашвестів не згасла. Співробітник одного з нью-йоркських магазинів повідав журналу In Touch про нещодавню покупку Каньє. Це — жіночі черевички за двадцять тисяч доларів. Для кого репер придбав дороге взуття — невідомо. Жовта преса вже вигадує підступні історії, тоді як продавець вірить, що ті туфлі для Кім.