Новини

Кім Кардашіан змінить прізвище

21 сентября 2017

Минув лише тиждень відтоді, як Каньє Вест освідчився Кім Кардашіан. Однак пара вже активно взялася планувати весілля. І хоча всіх деталей заручені поки що не розголошують, утім, деякі подробиці стали відомі. Вест і Кардашіан розповіли про намір укласти шлюбний контракт. А днями вони ще й визначилася з датою урочистої події. За останніми повідомленнями, весілля відбудеться влітку 2014. Організацію церемонії візьме на себе Каньє Вест.

Наречений контролюватиме весь процес весілля, починаючи зі складання списку гостей, визначення місця святкування і закінчуючи вибором сукні нареченої. За словами репера, для головної події свого життя він планує також орендувати військові винищувачі, які з ревом баражуватимуть у небі просто над головами молодят і їхніх гостей.

Кім також вирішила зробити майбутньому чоловіку безцінний, на її думку, подарунок. Зірка реаліті-шоу заявила, що готова взяти прізвище батька своєї доньки. Тож після весілля зіркової пари світ вітатиме нову Кім Вест. Як репер відреагував на таку заяву коханої, невідомо. Найімовірніше, це його тішить.