Новини

Кіноманам показали фрагменти стрічки «Гобіт: Пустище Смога»

21 сентября 2017

Шанувальники книг Джона Толкіна і фільмів Пітера Джексона днями отримали унікальну можливість побачити фрагменти нової стрічки «Гобіт: Пустище Смога». Окрім того, автори кіноепопеї влаштували презентацію і телеміст між чотирма містами: Нью-Йорком, Лос-Анджелесом, Лондоном та Веллінгтоном. В останньому з фанатами спілкувався режисер фентезі-драми. А в Нью-Йорку картину презентував Орландо Блум.

Орландо Блум, актор: «Я справді дуже нервував і переживав, чи зможу знову перевтілитися в Леголаса, адже стільки часу минуло після останнього разу. Це, без сумніву, один із найкращих персонажів, яких мені доводилося грати. І я вдячний Пітеру Джексону за таку можливість. Я впевнений, що ніхто не зміг би екранізувати Толкіна краще, ніж це зробив він».

У Лос-Анджелесі знімальну групу представляла Еванджелін Ліллі, яка зіграла в стрічці подругу Леголаса — ельфійку Тауріель. Акторка, відома глядачам за роллю в серіалі «Загублені», зізналася — коли їй запропонували участь у «Гобіті», вона щойно повернулася з пологового будинку. Залишивши вдома новонародженого сина, Еванджелін вирушила на знімання до Нової Зеландії. Світова прем’єра фільму «Гобіт: Пустище Смога» запланована на 13 грудня цього року.