Новини

Кінопрем’єри квітня

21 сентября 2017

Джаред Харріс, Сем Клафлін та Олівія Кук презентували новий фільм жахів «Експеримент: Зло». На лондонську прем’єру з’їхався мало не весь акторський склад. Щойно з’явившись на червоній доріжці вони один поперед одного почали обмінюватися компліментами.

Олівія Кук, акторка: «Крім того, що Клафлін надзвичайно красивий, він ще й неймовірно добрий. А до всього ще й талановитий актор. Певно, це і є його головна зброя».

Сем Клафлін, актор: «Олівія дуже гармонійна у своїй ролі. Фільми жахів — це її стихія. Так голосно як вона ніхто не вміє кричати».

Олівія Кук, акторка: «Я навіть не знала, що маю такий талант. Вперше я заверещала на кастингу. У режисера Джона Пога мало серце не стало».

За сюжетом студенти університету на чолі з дивакуватим професором намагаються вивчити феномен полтергейста. Однак, в один момент експеримент виходить з-під контролю і тоді прокидається справжнє Зло.

Подібна історія відбувається й у сиквелі фільму «Будинок з паранормальними явищами». Прихильники першої частини із нетерпінням чекали продовження історії. І творці підготували для них кілька сюрпризів. У новому фільмі з’являються і нові герої.

Марлон Вейнс, співавтор сценарію: «У нас дуже особлива героїня Ебігейль. Її блідо-сіра шкіра, і цей пронизливий погляд її маленьких злих очей — його не забути. Вона неймовірна у любовних сценах».

«Будинок з паранормальними явищами 2» і «Експеримент: Зло» з’явиться у кінопрокаті вже у квітні.