Новини

Кіра Найтлі розповіла про проблеми зі своєю роллю для стрічки «Хоч раз у житті»

21 сентября 2017

Виявляється, чергова роль Кіри Найтлі для стрічки «Хоч раз у житті» далася їй дуже важко. За сценарієм акторка мала виконати кілька пісень, проте коли вона почала співати на знімальному майданчику, то результат дуже розчарував її. Кіра зізнається, що вона очікувала від свого голосу такої ж пластичності, як у Адель, проте цей рівень виявився для неї недосяжним.

Кіра Найтлі, акторка: «Я не співачка, тож взагалі не маю поняття, як це потрібно робити. Я дуже розчарована, що у мене не виходить співати, як Адель. Я сподівалася, що в мене раптово вийде заспівати як у Ширлі Бессі чи як у ще когось [зі співачок] із визначними голосами, проте цього чомусь не сталося».

Не допомогли акторці і заняття зі своїм чоловіком і за сумісництвом вокалістом і клавішником гурту Klaxons Джеймсом Райтоном.

Кіра Найтлі, акторка: «Справа у тому, що мій найпрекрасніший чоловік у світі постійно хвалив мене, коли вчив грати на гітарі, проте у мене не дуже виходило. Я б могла навчитись добре грати на гітарі, та грати і співати одночасно виявилося дуже важко… Ніколи не подумала, що у мого чоловіка може бути стільки терпіння під час цього навчання…».

Британська прем’єра художньої стрічки «Хоч раз у житті» відбулася позавчора, другого липня.