Новини

Кіра Найтлі зіграла легендарну героїню роману Льва Толстого

21 сентября 2017

Нова роль змусила Кіру Найтлі замислитися над значенням кохання в житті людини. Акторка, яка втілила на екрані складний літературний образ, зізналася, що не вважає свій персонаж негативним. Найтлі заявила, що вона захоплена сміливістю Анни Кареніної, котра заради кохання пожертвувала репутацією.

Кіра Найтлі, акторка: «Гадаю, це просто історія про велике кохання, нестримну емоцію. Роман «Анна Кареніна» буде завжди популярним і цікавим для читачів. Річ у тім, що Анна не обов’язково має бути героїнею, вона звичайна жінка зі своїми слабкостями, а часом вона є навіть антигероїнею. Утім, я вважаю її надзвичайною людиною».

Режисером стрічки став Джо Райт, який раніше вже працював з Кірою Найтлі над фільмами «Гордість і упередження» та «Спокута». В екранізації роману «Анна Кареніна» Кіра зіграла заміжню жінку, котра закохується в молодого офіцера. Роль чоловіка головної героїні виконав Джуд Лоу, а її коханця — Аарон Тейлор-Джонсон. Українські глядачі зможуть переглянути картину в кінотеатрах уже після 10 січня наступного року.

aptn