Новини

KISHE і OSADCHUK представили кліп «Один день»

21 сентября 2017

Пісню Андрій KISHE і Андрій OSADCHUK написали разом, до роботи також долучився сайнд-продюсер Тимофій Решетько. Режисером відео став Радислав Лукін.

На захід співаки запросили не тільки членів своїх сімей і близьких друзів, відомих колег, а й шанувальників.

DJ Lutique, друг «винуватців заходу», відкрив вечірку dj-сетом. Першим на сцену вийшов OSADCHUK з уже відомою піснею «Спать с тобой», його виступ супроводжувало дефіле в купальниках від учасниць конкурсу краси і таланту «Королева України». Саме цих дівчат можна було побачити в кліпі «Один день».

За ним, також у супроводі дівчат, на сцену вийшов KISHE. Він виконав хіти і гості співали разом з ним. Після запального виступу танцювального дуету KORESHA було презентовано кліп. Після чого KISHE & OSADCHUK заспівали пісню «Один день». KISHE поділився враженнями про знімання: «Працювати на зйомках було досить складно — ми постійно відволікалися на красивих дівчат».

Зазначимо, що в цей день OSADCHUK відзначав день народження. В кінці вечора йому презентували торт від KSF (KISHE SWEET FAMILY). Музикант розчулився і подякував зі сцени всім, хто був у цей день з ними.

Скоро глядачі зможуть побачити відеороботу «Один день» в ефірі М1.