Новини

KISHE представив авторський кліп «Бачу промені»

26 октября 2018

Екранізацію «Бачу промені» KISHE представив у форматі допрем’єрного показу.

Привітати виконавця прийшло чимало його друзів, колег і шанувальників. Останні мали можливість виграти ексклюзивні запрошення на цю вечірку.

Серед перших, хто побачив кліп, були співаки Сашко Положинський, Микита Горюк, Олександр Кривошапко, OSADCHUK, співачка Анна Добриднєва, актор Олексій Тритенко, актриса Людмила Ардельян, телеведучий Денис Христов, хореограф Сергій Костецький.

 4K-відео продемонстрували в кіноформаті на великому екрані.

На події KISHE влаштував акустичний концерт, під час котрого виконав свіжі пісні. Ці композиції потраплять до його платівки «До весни». Гостей частували тематичними закусками.

«Це – одна з перших робіт нашого продакшену «Лунные кратеры». Для мене це була дуже важка, кропітка та важлива робота, над якою працював я особисто, виконував усі технічні моменти, і хотів щоб усе вийшло дуже щиро й атмосферно, – поділився KISHE. – Дуже радий великій кількості людей, які прийшли. Нас підтримало чимало знайомих і відомих людей. Навіть був здивований тим, що люди просили показати кліп іще раз. Тобто на прем’єрі ми дивилися відео двічі. Усім щиро дякую, сподіваюсь що кліп вам сподобається, поки що дивіться наш тизер на офіційному каналі».

Прем’єра кліпу в мережі запланована на 29-те жовтня.