Новини

Колега Мадонни виклав демо з альбому «Like a Prayer», щоб зупинити несанкціонований аукціон

24 июля 2019

Патрик Леонард, співавтор Мадонни, завантажив демо з альбому «Like a Prayer», щоб зірвати несанкціоновані торги. Як повідомляє «Stereogum», чоловік виклав на Ютюбі у понеділок 22-го липня «чорнові» фонограми «Like a Prayer», «Cherish», а також невиданої композиції «Angels With Dirty Faces». Перші два демо, очевидно, записані в ті ж дні, коли були створені пісні. Послухайте три записи нижче.

В коментарі до одного з відео Леонард, який попрацював співавтором і співпродюсером багатьох ранніх альбомів Медж, поділився сподіваннями, що оприлюднення демо «зупинить продаж цієї касети на аукціоні», а ще додав:

«Не круто, що хтось це продасть. Це не для продажу».

В аукціонному оголошенні йдеться про збут кількох особистих речей Мадонни. Їх вирішила пустити з молотка колишня подруга попкоролеви Дарлін Лутц. Касета з демо – один із лотів. Нинішня ставка за нього – понад тисячу двісті доларів.

До сімдесяти лотів Мадонни на аукціон також належать світлини, ювелірні вироби, відпрацьований гребінець із пасмом волосся попкоролеви. Але найвідоміший лот – лист від на той час засудженого Тупака Шакура про розрив стосунків.

Завершиться торги менш ніж через три дні.

Лутц спробувала пустити з молотка пам’ятні речі 2017 року, але суддя Верховного суду Нью-Йорка зупинив продаж після того, як Мадонна подала заявку на припинення аукціону товарів, які вона назвала «надзвичайно приватними та особисто чуттєвими». Одначе у квітні служитель Феміди з Великого Яблука дозволив проводити торги, оскільки, за його рішенням, це не було вторгненням у приватне життя.