Новини

Колектив Black Sabbath продаватиме новий альбом тільки під час гастролей

21 сентября 2017

Останній альбом Black Sabbath «13» було видано 2013 року. Ним у колективі відзначали повернення Оззі Осборна. Дев’ятнадцятий студійник геві-метал-гурту зайняв верхівки чартів США та Великобрианії, а також заробив гурту «Греммі» в номінації «Найкращий метал-перформанс». Попри такі успіхи, колектив нещодавно оголосив останній у своїй творчій історії тур, влучно названий «The End Tour». А тепер артисти додали, що шанувальники зможуть придбати їхній новий альбом тільки якщо потраплять на концерт у межах гастролей.

Запис включатиме вісім треків, деякі з яких були записані для платівки «13». За повідомленнями «Billboard», до диска потраплять раніше нечуті пісні «Season Of The Dead», «Cry All Night», «Take Me Home» і «Isolated Man», а також лайв-версії треків «God Is Dead?», «Age Of Reason», «End Of The Beginning» і «Under The Sun».

Виникла певна незрозумілість, коли Осборн заявив, що гурт запише з Ріком Рубіном іще один альбом, а потім заперечив це. 

«Я не кажу, що більше ніколи не буду знову виходити на сцену з Ґізером чи Тоні, але з Sabbath офіціно покінчено і я повертаюся для роботи над власними проектами. Ми планували записати перед туром інший альбом, але на запис було б відведено три чи чотири роки, тож мені б тоді вже було, трясця, 73 чи 72, чи близько того, тож ми просто вирішили зробити прощальний тур», – нещодавно сказав Осборн.