Новини

Колишній футболіст став героєм детективу

21 сентября 2017

Ерік Кантона полоскотав нерви британцям. У Лондоні колишній футболіст представив напружений трилер «Підміна».

Акторська кар’єра колишнього футболіста Еріка Кантони набирає обертів. Екс-гравець клубу «Манчестер Юнайтед» привіз до Лондона свою вісімнадцяту відеороботу — заплутаний детективний трилер «Підміна». Під час прем’єри Ерік не тільки детально розповів про сюжет стрічки, а й поділився враженнями від роботи з досі маловідомою акторкою Карін Ванасс.

Ерік Кантона, актор: «Я не був знайомий із Карін до знімання «Підміни». Але зараз я дуже радію тому, що режисер запросив саме її. Вона чудова акторка й прекрасна жінка».

Сюжет фільму розгортається довкола дизайнера з Канади — Софі. Прагнучи змін, молода жінка вирушає до Парижа. Там туристка оселяється в квартирі за Обміном. Та вже наступного ранку Софі за несприятливих обставин стає головною підозрюваною в жорстокому вбивстві. Тож жертві помилки залишається одне — здійснити власне розслідування й переконати у своїй непричетності безкомпромісного інспектора поліції. Детективний трилер «Підміна» вже вийшов у світовий прокат. А отже, незабаром стрічку зможуть переглянути й українські глядачі.

aptn