Новини

Колишній чоловік Емі Вайнгаус звинувачує її сім’ю та друзів у наживанні на спадщині легенди

11 декабря 2018

Екс-обранець артистки виступив на телешоу «Доброго ранку, Британіє». Там він висловився щодо ідеї створення голограми виконавиці, котра, як планують, наступного року гастролюватиме. Ця затія, до речі, викликала бурхливі суперечки й серед фанів артистки.

«Як на мене, ідея створити віддалене нагадування Емі – це введення в оману. Ідеться про старі кадри. Там не може бути нічого нового. Голограма не зможе взаємодіяти з аудиторією. Це не те саме, що її виступ», – наголосив Блейк.

Іще він додав: «Я дещо стурбований, що люди збираються на таке дивитися. Вони усвідомлюватимуть: це – не Емі, голограма буде позбавлена будь-яких людських ознак. Ось що я відчуваю. Просто відокремлена голограма. Жодної різниці з тим, щоб подивитися кліп або прослухати її альбом. Якщо хтось і хоче побачити Емі на сцені – ця можливість утрачена».

Але коли ведучий Пірс Морґан поцікавився в Фіелдера-Сівіла питаннями продажу газетам відомостей про його з Вайнгаус особисте життя, той підтвердив, що скористався вигодою:

«Історія, котру я продав, була більше про те, як я взяв на себе відповідальність щодо тодішньої ситуації з Емі. Думаю, так і було [ідеться про заробіток на імені]. Проте називати це суто монетизацією не зовсім правильно».

Колишній Емі пояснив: «Я зробив би це й безкоштовно. За першу розповідь я не взяв грошей. Причина того, що я почав їх брати – ситуація зі ЗМІ та моя особиста ситуація, через яку я довго не міг знайти роботу. Я не міг заробити в інший спосіб».

В інтерв’ю Блейк також відкрився про бурхливі стосунки з Вайнгаус. До слова, саме йому приписували підсадження виконавиці на важкі наркотики.

«Історію з наркотиками причепили до мене на роки. Ми з Емі разом уживали наркотики протягом піврічного шлюбу, – мовив інтерв’юйований. – До цього Емі не вживала наркотики, вона курила канабіс. Я десь чотири-п’ять разів уживав героїн. Більше не бажаю бути головним лиходієм у цій історії. Таке враження, що я єдиний узяв на себе всю відповідальність».

Родичі Вайнгаус нещодавно підтвердили, що готується ще одна стрічка про життя виконавиці.