Новини

Користувачів розгнівило висловлювання Сема Сміта про Майкла Джексона

13 августа 2018

Сем Сміт зіштовхнувся з нищівним цунамі постів, яке на нього спрямували численні користувачі Твіттеру. А все тому, що поділився своїми музичними вподобаннями. Не вберіг виконавця від обурення публіки навіть статус однієї з найвпливовіших поп-зірок сучасності.

Одкровення записне на відео Адамом Ламбертом під час відпочинку. Разом артисти розслаблялися на човні. Цей ролик Ламберт, імовірно, виклав випадково. У ньому Сем каже: «Мені не подобається Майкл Джексон, але це – хороша пісня». Одразу після висловлювання за кадром чуємо здивоване «Ого», після чого запис обривається.

Один із фанів написав на сайті мікроблогів: «Так, Сем Сміт може мати свою думку. Але ти не можеш просто сказати «Мені не подобається Майкл Джексон», тобі варто висловитися «Мені дуже шкода, але пісні Майкла Джексона – не мої улюблені»».

Дехто критикував суворіше. На ресурсі, наприклад, можна віднайти такі дописи: «Чи можете, будь ласка, донести Сему Сміту «я теж не люблю твою дупу»»; «От воно як. Вияви повагу покійній легенді та вічному першому номеру для мільярдів».

Щоправда з’явилися й захисники Сміта. «Гаразд, але якщо серйозно: чому це Семові Сміту має подобатися Майкл Джексон? Ніхто не зобов’язаний любити кожну знаменитість. Так безглуздо робити з цього скандал. Ми всі люди. Просто не звертайте на це увагу».

Останній свій альбом «The Thrill of It All» Сем Сміт видав торік. Для «NME» артист описав альбом як «небезпечний», а також мовив: «Я не бажаю, щоб його було легко слухати».