Новини

Кортні Кардашіан назвала ім’я й показала перший знімок новонародженого сина

21 сентября 2017

Через тиждень після пологів, Кортні Кардашіан готова відрекомендувати свого новонародженого світові. Реаліті-зірка оприлюднила ім’я малюка і поділилася знімком його крихітних пальчиків. До світлини породілля залишила коментар: «Шалено люблю свого маленького Рейджа Естона Дісіка». Слово «reign» з англійської перекладається як «царювати», «панувати».

 

Рейдж народився 14 грудня, того ж дня, коли його старшому братові Мейсону виповнилося п’ять років. Він – уже третій нащадок Кортні Кардашіан та її довготривалого партнера Скотта Дісіка. Окрім найменшого і найстаршого хлопчиків, пара також виховує дворічну донечку Пенелопу. Це не перша знаменита сім’я, що добрала для своєї дитини королівське ім’я. Реп-виконавиця Ліл Кім, наприклад, назвала доньку, яка народилася в червні цього року, Роял Рейдж.

На початку грудня Кардашіан розповідала про свою вагітність: «Мені подобається бути при надії. Цього разу це було втомливіше, аніж у попередні рази. Гадаю, це через те, що я постійно бігаю й працюю над чимось. Але я почуваюся комфортно від того, який я маю вигляд і як почуваюся. Я вважаю, що вагітне тіло – це красиве і неймовірне нагадування того, для чого створене тіло жінки».