Новини

Кортні Лав погрожує Дейву Гролу

21 сентября 2017

Кортні Лав з’ясовує стосунки з лідером гурту «Foo Fighters». Співачка звинуватила Дейва Грола в сексуальних домаганнях до її дочки.

Кортні Лав знайшла чергову жертву. Знаменитість, відома скандальними витівками й конфліктами, свариться з Дейвом Гролом. Цього разу на своїй Твіттер-сторінці Кортні написала, що колишній барабанщик «Nirvana» й засновник гурту «Foo Fighters» чіпляється до її дев’ятнадцятирічної доньки.
Буцімто про домагання сорокатрирічного музиканта розповіла сусідка Френсіс по кімнаті. Окрім цього, таксист, який одного разу підвозив Френсіс і Дейва, запевнив, що чоловік справді розпускав руки.

Розгнівана Кортні пообіцяла вбити Дейва, якщо той хоч раз наблизиться до її спільної з Куртом Кобейном дочки. До речі, Дейв Грол уже прокоментував звинувачення Кортні Лав. Музикант вважає слова виконавиці образливими й неправдивими. Нагадаємо, Кортні Лав відома багатьом неадекватною поведінкою. Востаннє ім’я зірки прикрасило сторінки жовтої преси після того, як вона зчинила скандал на власному концерті. Співачка лаялася просто зі сцени й погрожувала побити фана, який прийшов на виступ із портретом Кобейна.

nydailynews.com