Новини

Кріс Браун зустрічається з індонезійською поп-зіркою Аґнез Мо?

1 декабря 2017

Кріс Браун знайшов собі нову дівчину? Про роман 28-річного виконавця та 31-річної Аґнез Моніки, відомої як Аґнез Мо, заговорили після того, як він поділився в Інстаграмі світлинами з білявкою.

Оскільки вони знялися в студії, чимало шанувальників припускає, що Кріс готує з нею новий трек. «Отримав емоційний допінг під час приготування дечого», – прокоментував одне зображення винуватець новини.

Проте на думку інших користувачів, тут ідеться не лише про професійні стосунки. Виконавців у коментарях уже встигли охрестити красивою парою, а Кріса закликали ощасливити нову обраницю.

Представник артиста не прокоментував чуток.

Для довідки: Аґнез – відома індонезійска співачка, авторка пісень й акторка. Вона почала кар’єру в індустрії розваг як дитяча виконавиця у віці шести років, перш ніж 2003-го видала свій перший дорослий альбом «And The Story Goes». 2014-го Мо представила перший міжнародний сингл під назвою «Coke Bottle» (із Timbaland’ом і T.I.), а наступного року – «Boy Magnet». 10 жовтня співачка видала дебютний міжнародний альбом під назвою «X».