Новини

Кріс Браун поділився свіжими відео донечки

21 сентября 2017

Не секрет, що Кріс Браун дуже любить свою донечку Роялті, тож він викладає її знімки та відео в соцмережах. У понеділок, 15 червня, 26-річний артист оприлюднив в Інстаграмі два милі кліпи, в який він насолоджується спільним часом із нащадком.

У першому відео видно, як виконавець пісні «Loyal» попіклувався про те, щоб однорічна дівчинка не з’їла щось схоже на шматок пластика.

 

У другому кліпі тато та донька танцюють під ремікс пісні «Studio», який Браун записав із Trey Songz. «Гучніше! Гучніше!» – каже Кріс, а Роялті хитає головою в такт, розмахує смартфоном і усміхається.

 

Тиждень тому Кріс відзначив із дитиною її перший День народження. Чомусь, правда, артист подарував дівчинці не ляльок, а власну колекцію іграшкових автомобілів. «Дістав своїй доньці такі самі машини, які я маю. Його та її», – прокоментував світлину виконавець.

 

«Я, чесно кажучи, ніколи й не знав, що міг би любити когось так сильно. Я збираюся подарувати їй світ», – нещодавно розповів Браун про почуття до маленької донечки шанувальникам у соцмережі.