Новини

Кріс Браун відшукав собі копію Карруече Трен

21 сентября 2017

Кажуть, що Кріс Браун переїхав від Карруече Трен. Та виконавець хіта «Turn Up the Music» не залишився самотнім. Повідомляють, що він зустрічається з жінкою на ім’я Амміка Гарріс, яка дуже схожа на його колишню.

На «MediaTakeOut» стверджують: «Згідно з даними одного з фан-сайтів Кріса, Браун зустрічається з дівчиною на ім’я Міка. Міка – це красива афро-азійська Інстагам-модель. Яка разюче схожа на Карруече. І це більше, ніж схожість… Вона як сестра-близнючка Кар. Можете пригадати, як після розлучення з Ріанною, Кріс зустрічався з низкою схожих на Ріанну».

На знімку, отриманому ресурсом «Yeah X 3», артист позує з Аммікою і трьома іншими жінками. Там він стояв позаду представниць чарівної статі без сорочки. Цікаво, що в вівторок увечері її Інстаграм-акаунт раптово став закритим.

У своєму Твіттері Амміка сказала, що вона «благословенна кров’ю Черокі».

 

 

 

Представник Брауна ще не прокоментував звістки про роман.

Ще в липні Карруече розповіла в інтерв’ю, що вона не впевнена в тому, чи зустрічатиметься з Крісом після їхньої драми знову: «Чи будемо ми разом? Я не можу сказати. Я не знаю, що там буде в майбутньому. Нині я повністю зосереджена на собі. Я не намагаюся відшукати собі когось. Я просто хочу пізнати себе і внутрішньо зростати. Між нами немає ніякої драми. Це сердечно. Це круто. Це мирно. Я не люблю драм».