Новини

Крістіна Аґілера, Снуп Доґґ і Migos готують саундтреки до «Сімейки Аддамсів»

11 сентября 2019

Серед саундтреків до майбутнього анімаційного фільму «Сімейка Аддамсів» включатиме оригінальні пісні Крістіни Аґілери, Снупа Доґґа, Migos і багатьох інших артистів.

Як повідомляє «Variety», першою представленою піснею стане «My Family» від Migos, Снупа Доґґа та колумбійської реґетонспівачки Karol G та продюсерського дуету Rock Mafia. Ви можете почути цю пісню як музичне тло для трейлеру нижче. Ним поділилася в інстаграмі вищезгадана Karol G.

«Повна версія «My Family» прибуде цієї п’ятниці, 13-го вересня. Внесок Аґілери «Haunted Heart» представлять пізніше в цьому місяці. Годі й бажати ліпшого складу світових зірок, які допоможуть глядачам сприйняти дивне та святкувати абсурдне за допомогою двох геть нових пісень, які чудово доповнюють цю свіжу забаву від «MGM» в межах улюбленої франшизи», – зазначив президент «Motion Picture Group» Джонатан Ґлікман.

Мультиплікаційна комедія з голосами Оскара Айзека, Шарліз Терон, Хлої Ґрейс Морец, Фінна Вольфгарда, Ніка Кролла, Бетт Мідлер й Еллісон Джанні прибуде в кінотеатри цього жовтня. Снуп Доґґ також озвучив одного з персонажів.

«Сімейка Аддамсів» – це твір мультиплікатора Чарльза Аддамса, який створював сюжети коміксу для «The New Yorker» із 1938-го по 1988-й роки. «Сімейку» також адаптували в популярний американський телесеріал у шістдесятих і в кілька фільмів.