Новини

Крістіна Агілера видала пісню «The Real Thing» з «Нешвіля»

21 сентября 2017

Поки одні виконавиці (наприклад, Тейлор Свіфт) переходять із кантрі на поп-музику, є й ті, що обирають зворотній напрям. Серед них опинилася й Крістіна Агілера. Вона оприлюднила пісню в дусі музики американських ковбоїв під назвою «The Real Thing». Ця композиція, до речі, стала саундтреком до третього сезону телесеріалу «Нешвіл».

У трекові зі швидким темпом, енергійним бітом та електрогітарою простежується потужний вокал Крістіни.

 

На додаток до запису пісні для «Нешвіля», Агілера також стала гостею телесеріалу. Вона зіграє поп-зірку на ім’я Джейд Сент-Джон і виконає «The Real Thing» в одному з епізодів. Наступного тижня вона також озвучить у серіалі пісню «Shotgun».

Поряд зі своєю зайнятістю в одному з талант-шоу, Крістіна також працює над новим альбомом. Послідовник її «Lotus» за 2012 рік досі не має офіційної назви чи дати видання.

«Я просто маю переконатися, що все робиться правильно, що він справжній і торкає серця. Із неймовірним захопленням я вичерпно увіллю своє серце в цей запис. Я добирала й записувала свої ідеї торік, тож наразі я дуже чекаю, щоб усе це зібрати докупи й представити», – розповіла співачка в інтерв’ю на початку цього року.