Новини

Куліо збирає гроші на кулінарну кар’єру

21 сентября 2017

Автор супер-хіта «Gangsta’s Paradise» збирається полишити музику заради кар’єри кухаря. Аби зібрати необхідну для початку кулінарної діяльності суму, американський репер навіть готовий позбутися прав на увесь свій каталог пісень. На сьогодні у творчому доробку музиканта є 123 композиції, яким знайшлося місце на восьми студійних альбомах. Очікується, що за увесь каталог Куліо отримає близько 140 000 доларів.

Ідея остаточно змінити мікрофон на фартух та кухарський ковпак виникоа у музиканта не просто так. Чотири роки тому Куліо самотужки зняв 10 кулінарних епізодів онлайн-програми «Cookin’ With Coolio» та виклав їх у себе на YouTube-каналі. На сьогодні, кожен з роликів переглянуло 35–40 тисяч людей, що для початківця є досить непоганим результатом.

Зазначимо, що пік популярності репера припав на середину 90-х. З того часу інтерес до персони музиканта з кожним роком згасав все більше. Окремі спалахи цікавості з боку громадськості були пов’язані лише із бурхливим з’ясуванням особистих стосунків Куліо із матір’ю його дитини.