Новини

Лайонел Річі хвилюється, що Джастін Бібер погано впливає на його доньку Софію

21 сентября 2017

Лайонел Річі, повідомляють, зовсім не радіє від стосунків Софії Річі з Джастіном Бібером. Як повідомляє «Celeb Dirty Laundry», ветеран поп-сцени вважає, що 22-річний Бібер погано впливає на його доньку, через що її поведінка стає неконтрольованою.

Лайонел не розповів, у чому саме виявляється та поведінка Софії, проте нагадав виданню про легковажність Бібера. А саме, що того кілька разів упродовж кількох місяців літа заставали з різними панянками, включаючи модель Сахару Рей і Бронте Блемпід.

Хоч Джастін захищав Софію, і навіть деактивував свій акаунт в Інстаграмі для неї, її батько не бажає бачити того, як співак її використовує. Кажуть, Лайонел настільки розлючений через ці стосунки, що Бібер навіть боїться зустрітися з ним.

Натомість «Gossip Cop» поспішає спростувати повідомлення. Представники ресурсу перевірили інформацію в осіб, наближених до Лайонела, після чого заявили: ця історія – стовідсоткова неправда. На сайті також зазначили, що Джастін нещодавно провів чимало часу з Бронте Блемпід у Лондоні, оскільки вона також дружить із Софією.