Новини

Лана Дел Рей об’єдналася з Марком Ронсоном

21 сентября 2017

Виконавиця «Summertime Sadness» засіла в студії з хітмейкером «Uptown Funk». Разом вони працюють над музикою для її майбутнього, третього, студійника під робочою назвою «Honeymoon», що в перекладі значить «Медовий місяць».

В інтерв’ю для «Magazine» Марк сказав: «Сьогодні та завтра я планую записати кілька пісень із Ланою Дел Рей. Тут [у Лос-Анджелесі] я знайшов чудову стару студію. У неї є кілька текстів, а я сказав, що маю декілька ідей для демо, і якщо якась із них припаде їй до душі, то вона візьме їх собі».

Марк Ронсон – англійський діджей, гітарист і володар «Греммі». У нього є свій гурт під назвою «Mark Ronson & The Business Intl.».

Новий альбом буде наступником платівки «Ultraviolence», яку Лана видала 2014 року. Цей лонгплей очолив чарти у Великобританії та США. Про черговий альбом Дел Рей казала, що він разюче відрізнятиметься від попередньої музики. Менш, ніж через рік після видання альбому, а саме – в січні, виконавиця повідомила, що для нової збірки вже готові дев’ять пісень. «Я добираю ще кілька композицій, щоб зв’язати все докупи», – мовила Лана. Й додала: «Цей матеріал цілковито відрізняється від останнього альбому і схожий на матеріал з перших двох платівок – Born to Die і Paradise. Я закінчила свій попередній альбом у березні й видала його у червні, відтак у мене виникла свіжа ідея. Це переростає в те, що я дійсно люблю. Я ніби занурююся в це».