Новини

Лана Дел Рей присвятила пісню музичним фестивалям

21 сентября 2017

У дорозі з фестивалю «Коачела» додому (це було минулого місяця) Лана Дел Рей написала «маленьку пісню». Тоді вона виклала в Інстаграмі короткий кліп того, як співає мрійливу композицію посеред лісу. Тепер ми знаємо, що пісня зовсім не маленька, оскільки сьогодні у мережі з’явилася її студійна версія. Трек називається «Coachella – Woodstock In My Mind», що в перекладі значить «Коачела – Вудсток у моїх думках».

Шанувальники, схоже, здивовані релізом нової музики, оскільки пісня була лише способом згаяти час і владнати зі «складними почуттями». Натомість Лана представила повноцінну аудіороботу, котра, як очікується, має з’явитися у її новому альбому «Lust for Life».

Дел Рей створила пісню самостійно, коли поринула в роздуми під час «Коачели». Артистка зазначила, що в неї виникли «складні почуття» стосовно розваг на музичній події, пов’язані з загостренням відносин між США та Північною Кореєю.

«Я гадаю, між подіями, які ми спостерігаємо у світі, та місцем і часом, коли ми, як це було задумано, можемо оцінити Богом подаровану чудову Землю, натягнуто канат», – додала співачка.