Новини

Лана Дел Рей віднайшла собі пару

21 сентября 2017

Подейкували, шотландський музикант Баррі-Джеймс О’Ніл, з яким Лана познайомилася ще 2011 року,—  її наречений. Однак днями виконавиця заявила, що наразі вона з ним уже не підтримує стосунки. Тим часом, пресі не доводиться шукати приводи, щоби поговорити про приватне життя зірки. Таблоїди стверджують, 28-річна співачка зустрічається з чоловіком на ім’я Франческо Кароззіні. Він — фотограф, який знімав, приміром, Бейонсе Ноулс. Лану з новим супутником помічали двічі: у Шато Мармонт в Лос-Анджелесі, а ще — у Великому Яблуку.

«Лана спеціально зустрілася з ним у Нью-Йорку. Навіть колишня фотографа вже знає, що вони пара»,— розповів інсайдер.

Колишня, про яку згадав очевидець,— це Кетрін Кітінг, політик і донька екс-прем’єр-міністра Австралії, Пола Кітінга.

Що ж, схоже Лана Дел Рей і Франческо Кароззіні розвіють стереотипи, стосовно ненависті між артистами й папараці.

Тим часом, Баррі-Джеймс О’Ніл заперечує розрив стосунків із Ланою.

«Це ще не кінець, це ще не кінець, не вірте тому, що ви читаєте, це ще не кінець»,— сказав він «TMZ». «Це просто історії, казки на ніч. Це лише вигадки преси для підвищення рейтингу».

А от Лана інакшої думки про колишнього. У своїх інтерв’ю зірка розповідала, що він — одна з найтемніших персон, котрі їй доводилося зустрічати, і стосунки з ним, мовляв, були непрості:

«Він чудова людина. Однак є речі, які йому треба в собі побороти. Я про це не розповідатиму. Наші стосунки були важкими. Я більше не почувалася вільною. Давайте поглянемо, як усе буде тепер».