Новини

Лана Дел Рей бажає зіграти Прісцилу Преслі в біографічному фільмі про Елвіса

18 июля 2019

Лана Дель Рей прагне втілити в новому байопіку про короля рок-н-ролу його дружину. Знімання стрічки очолить Баз Лурманн. Режисер підтвердив, що Остін Батлер, який також знімається в майбутньому фільмі Квентіна Тарантіно «Одного разу в Голлівуді», долучився до знімань фільму «Король».

Джерело, що знається на цьому кінопроцесі, розповіло «Radar Online»: Дел Рей «просила» продюсерів стрічки про роль колишньої дружини Елвіса. Вона начебто стверджувала, що вельми схожа на Прісцилу, тож це робить її ідеальною для цієї ролі.

«Лана відчуває, що це роль, для якої вона народилася. Вона вже кілька місяців змушує свого агента вмовляти База», – сказало джерело.

А от про відбір Батлера Лурманн мовив:

«Я знав, що не зможу зробити цей фільм, якщо не знайдемо під час кастингу ідеального претендента. І ми шукали актора, який здатен відтворювати особливі рухи та спів цієї незрівнянної зірки, а також майстерно грає».

Том Генкс також братиме участь у біограічному фільмі. Він утілить колоритного менеджера Елвіса полковника Тома Паркера.

Невідомо, чи приєднається Дел Рей до них. Артистка не має значного акторського досвіду, тому для Лурманна вона – ризикований варіант. Але той факт, що вона – палка шанувальниця Елвіса (Дел Рей записала пісню під назвою «Elvis» для документального фільму про життя рок-легенди за 2018 рік) може зіграти на її користь.