Новини

Лана Дел Рей дражнить кліпами на дві нові пісні зі свіжого альбому

20 августа 2019

Лана Дел Рей анонсувала подвійний музичний відеореліз. Незабаром зацікавлені творчістю виконавиці побачать музичні ролики на композиції «F*ck It I Love You» і «The Greatest» – нові треки з її майбутнього альбому «Norman F*cking Rockwell».

Зніманнями керував Річ Лі, який раніше працював над візуалізацією пісень із попереднього диска Дел Рей «Lust For Life». Ідеться про треки «Love», «White Mustang» і заголовкову композицію.

«Овва, я направду в захваті щодо прибуття першого відео з «NFR»», – зазначила співачка в інстаграмі поряд із відеодражнилкою.

Відеоряд викладеного фрагменту – це палітра з притлумленими барвами та зернисті фільтри. Артистка позує на яхті та виступає в пабі, де працює барменом.

На початку цього місяця Дел Рей оприлюднила пісню «Looking For America», написану з продюсером Джеком Антоноффом, приурочену до трагічних подій у США. Чи потрапить вищезгадана композиція до диска, поки невідомо.

«Norman F*cking Rockwell» має дістатися слухачам 30-го серпня. Артистка влаштує на підтримку платівки гастролі аренами Великобританії, які розпочнуться в лютому наступного року.