Новини

Лана Дел Рей оприлюднила дату видання нового альбому та відповіла на закиди щодо «зловживання гламуром»

21 мая 2020

Сьогодні, 21-го травня, Лана Дел Рей підтвердила в інстаграмі, що не тягнутиме з виданням подальшого після «Norman Fu**ing Rockwell» альбому, котрий оприлюднила 2019-го.

Вона також розкритикувала авторок пісень і виконавиць, котрі раніше атакували її музику.

Лана зазначила:

«Тепер, коли Дожа Кет, Аріана, Каміла, Карді Бі, Келані, Нікі Мінаж і Бейонсе досягли верхівок чартів із піснями про те, що вони спокусливі, не носять одяг, кохаються, зраджують тощо, чи можу я, будь ласка, повернутися до співу про те, що втілено, що почуваюся прекрасною, коли закохана, або про танці за гроші чи ще щось, чого мені хочеться, без того, що мене розпинають або кажуть, що я зловживаю гламуром?

Мені набридли авторки та виконавиці, які говорять про те, що я зловживаю гламуром, коли насправді я просто гламурна людина, котра співає про реалії того, що ми нині бачимо – вельми поширені образливі стосунки в усьому світі».

Артистка також поділилася:

«Я була чесною й оптимістичною щодо складних узаємин, які в мене були. Гаряча новина! Саме так у багатьох жінок і відбувається. І це, на жаль, було моїм досвідом аж до того моменту, коли я записала ці пісні. Тому я просто хочу сказати, що нещодавно скінчилися десять років усякого непотребу, і я почерпнула чимало з них. Але я також думаю, що це справді проклало шлях для інших жінок, щоб вони припинили «одягати щасливе обличчя», і щоб просто могли сказати у своїй музиці все, що вони бажають. На відміну від мого досвіду, коли, якщо я висловлю бодай нотку смутку у своїх перших двох записах, мене буквально починали уважати істеричкою, наче надворі 1920-ті».

Наприкінці розгорнутого допису Дел Рей підтвердила прибуття свого нового диска 5-го вересня.

«Хоча це геть не пов’язано, я буду деталізувати певні свої почуття у двох наступних поетичних книжках (головно в другій). Так, я досі віддаю частину прибутку від книжок обраним на власний розсуд фондам корінних народів Америки, що мене вельми тішить. І я впевнена, що в моєму новому альбомі, який прибуде 5-го вересня, будуть відтінки того, про що я розмірковувала».

Співачка закінчила свою публікацію словами «щасливий карантин».

Про свіже від Лани Дел Рей дізналися після того, як вона раніше затвердила обкладинку своєї збірки віршів «Фіалка озирнулася над травою/Violet Bent Backwards Over The Grass» і поділилася рядками з вірша «Happy».