Новини

Лавіка захистила дисертацію

21 сентября 2017

Підводячи підсумки 2013 року, Лавіка може пишатися власними звершеннями: виходом другого альбому та внеском у науковий розвиток психології. Днями співачка захистила дисертацію, і вже найближчим часом їй офіційно буде присвоєно вчений ступінь кандидата психологічних наук .

Лавіка, співачка: «Здається, тепер я знаю, що відчувають володарі «Оскара» і навіть чемпіони з боксу під час оголошення їхніх перемог. Це неймовірне відчуття свободи, перемоги і бажання прагнути до нових вершин. Я була впевнена , що після захисту… я швико забуду стежку до кафедри… Та побачивши результат, захистивши його перед докторами наук і надихнувшись їхніми відгуками, відчуваю у собі збільшений інтерес до світу наукової та практичної психології. Сподіваюся, у мене вистачить сил і натхнення, щоб свіжі музичні альбоми нашої групи і далі йшли поруч з новими науковими роботами».

Захист наукової роботи співачки відбулася 23 грудня в Національному університеті «Острозька академія», який було засновано ще в 1576 році і який став першим вузом в Східній Європі. Вибираючи область наукового дослідження, співачка вирішила зв’язати два головних напрямки свого життя – психологію і музику. Тема дисертації Лавіки називається «Соціально-психологічні особливості самоідентифікації підлітків – представників різних музичних субкультур». Як виявилося, актуальність питання не залишила байдужими і докторів психологічних наук – обговорення наукового дослідження співачки тривало півтори години.