Новини

Леді Ґаґа та Тоні Беннетт разом повернулися до студії звукозапису

29 мая 2018

У понеділок 91-річний співак завітав на «Electric Lady Studio» у Нью-Йорку. А там Ґаґа якраз записувала новий трек. Це й спричинило спекуляції про те, що вони готують свіжу порцію сумісної музики.

Записаному Ґаґою та Беннеттом альбому «Cheek to Cheek» у вересні виповниться чотири роки. Студійник із джазовими стандартами підкорив верхірвки хіт-парадів усього світу, включаючи «Billboard 200», а ще його творців нагородили «Греммі» у номінації «Найкращий традиційний поп-вокальний альбом». На додаток дует улаштував спільний тур 2015-го, після чого Леді Ґаґа та Тоні Беннетт неодноразово підтримували одне одного під час концертів.

Не секрет, що ветеран сцени хотів би знову працювати з виконавицею «Poker Face». Своїми планами виконавець поділився з «Billboard» 2017 року:

«Ми з нею обговорюємо запис другого альбому. Це будуть просто дивовижні пісні, які ми з нею любимо. Нині вона зайнята, але на початку наступного року ми почнемо запис нового альбому».

Іще для публікації Беннетт розповів, що вони збираються об’єднатися в дует. «Я, безумовно, підготую ще одну пісню з Леді Ґаґою», – зазначив артист і додав, що публіці варто чекати на трек у новорічну ніч.

Щоправда, жодного такого треку ніхто у зазначену дату не почув. Очевидно, засмутило меломанів і торішнє повідомлення від джерела. За словами інсайдера, знаменитості не мали планів у найближчому майбутньому об’єднувати зусилля. При цьому, мовляв, вони геть не проти попрацювати разом, щойно це дозволять їхні розклади.

Джазмен раніше, у 2015-му, розповів «Vulture», що бажає записати альбом переспівів Коула Портера. А Леді Ґаґа, яка на початку цього року завершила світовий тур «Joanne», нині працює над черговим альбомом – наступником її «Joanne» за 2016-й.