Новини

Леді Ґаґа й Аріана Ґранде представили спільну пісню «Rain On Me»

22 мая 2020

Композиція прибула після «Stupid Love». За словами Ґаґи, «Rain On Me» – це «метафора сліз».

На шоу Зейна Лова «Beats 1» артистка пояснила:

«[Rain On Me] – це також метафора сліз і кількості алкоголю, який я вжила, щоб оніміти. Уважаю за краще бути сухою, але зрештою – я жива людина».

34-річна Стефані Джерманотта сказала, що вони з 26-річною Аріаною за останні кілька років пережили низку трагедій, включаючи вибухи на концерті в Манчестері 2017-го та смерть колишнього обранця Ґранде Мака Міллера.

Гага зазначила:

«Ця жінка, безперечно, пройшла деякі важкі, дуже важкі життєві випробування. І її здатність рухатися далі… Бути з нею поруч – це наче настанова забути про якісь попкультурні конструкції, за які, тобі здається, ти маєш триматися, і просто бути собою».

Одначе Ґазі знадобився певний час, щоб відкритись для дружби з Аріаною через особисті психічні випробування.

«Коли вона прийшла в студію, я все ще плакала, а вона – ні. І каже така: «З тобою все буде гаразд. Зателефонуй мені, ось мій номер».

І вона була такою наполегливою. Вона знову та знову старалася б подружитися зі мною. І мені було занадто соромно зависати з нею, тому що я не хотіла проєктувати весь цей негатив на таке цілюще і прекрасне. І врешті-решт вона, дідько, зателефонувала мені. І каже: «Ти ховаєшся». А я… і тоді ця дружба розквітла».