Новини

Леді Ґаґа запропонувала шанувальникам виграти десять тисяч доларів у мистецькому конкурсі

26 июня 2020

Леді Ґаґа надала небайдужим до її творчості можливість виграти кругленьку суму. Виконавиця пісні «Sour Candy» запропонувала своєму фендому, який називають «маленькими монстрами», втілити власні інтерпретації світу, котрий артистка створила для альбому.

Щасливий переможець отримає не лише величезний грошовий приз, а й друк своєї роботи, підписаний попмегазіркою, та річну передплату на набір дизайнерських програм.

Ґаґа разом із кількома компаніями, які долучилися до ініціативи, запропонує дев’ятьом володарям другого місця по чотириста доларів, плакат із автографом і тримісячну передплату сервісу.

Артистка зазначила:

«Мої шанувальники протягом багатьох років послідовно демонстрували свою любов і творчість у своєму мистецтві, і завжди спонукають мене почуватися напрочуд щасливою й усвідомлювати: мене розуміють. Я не можу дочекатися, щоб побачити, що для них значить Chromatica».

Маленькі монстри, котрі бажають долучитися до проєкту, мають до 21-го липня скористатися набором указаного програмного забезпечення, щоб утілити свої задуми. Готові твори вони повинні розмістити в соцмережах зі спеціальним гештеґом.

Про те, що назва альбому – це невипадкове слово, раніше стало відомо з таких слів Ґаґи:

«Думаю, я дізналася, що можу бачити світ таким, яким захочу… Це не значить, що я видаляю погане, це просто значить, що я можу переобрамити свій життєвий досвід і спосіб, у який світ обрамлює життєвий досвід так, як я люблю й вірю. Я живу на Хроматиці, саме там я живу. Я зайшла у своє обрамлення – знайшла Землю, видалила це. Земля скасована. Я живу на Хроматиці».