Новини

Леді Ґаґа зробила рентген усього тіла після падіння зі сцени з шанувальником

21 октября 2019

Під час шоу у Вегасі 33-річна співачка запросила на сцену фана, якому стрибнула на руки. Після того, як чоловік зробив кілька коротких кроків, його повело, і виконавиця та шанувальник звалилися зі сцени. Усе це зафіксували на відео очевидці.

В інстаграмі артистка запевнила небайдужих, що з нею все гаразд. Леді поділилася кумедним рентгенівським знімком, на якому рука показує «Оk», а в підписі зазначила: «Коли їм довелося зробити рентген майже всього твого тіла… просто танцюй. Усе буде добре».

Тим часом фан, котрий називається у твіттері @jackandrewx, наполіг, що він не винен у падінні, і просив шанувальників припинити звинувачувати його в інциденті.

Після низки отриманих на свою адресу закидів чоловік написав:

«Леді Ґаґа сама сказала людям припинити негативні коментарі. Після шоу Ладі Ґаґа особисто послала свою охорону, щоб та відшукала мене, ми могли зустрітися й поспілкуватися, і вона сама сказала мені, що я не винен. Я особисто говорив із Леді Гагою, ми проаналізували це, з’ясували, що нашої вини в тому нема. Людям просто варто зупинитися, бо це вже занадто, і це починає впливати на мене. Я не був п’яним чи щось таке, у чому мене звинувачують. Я не був ні під чим, окрім її енергетики».