Новини

Леді Ґазі не віриться, що її висунули на здобуття двох нагород у межах «Золотого глобуса»

7 декабря 2018

Виконавицю «Poker Face» 6-го грудня згадали у двох категоріях на «Золотий глобус» за її участь у режисерському дебюті Бредлі Купера «Зірка народилася». Ідеться про номінації «Найкраща акторка» і «Найкраща оригінальна пісня» (вшанувати можуть композицію «Shallow», яку Ґаґа написала з Марком Ронсоном, Ентоні Россомандо та Ендрю Ваяттом).

Незабаром після радісної події Стефані Джерманотта завітала в соцмережі, де поділилася з шанувальниками емоційним зверненням. Знаменитість зазначила, що плаче у зв’язку з тим, що вже за першу акторську появу в драмі її висувають на «Золотий глобус».

«Я настільки вдячна за всі сьогоднішні номінації для стрічки «Зірка народилася»! Цей фільм був направду пристрасним проектом для всіх причетних. Ми стали родиною, – написала Ґаґа. – Спостереження за тим, як Бредлі втілює своє неймовірне бачення, було неймовірним щастям для мене. А ще моя авторська співпраця з неймовірними Марком, Ентоні та Ендрю над «Shallow». Я не можу повірити, що номінована на найкращу акторку за версією «Золотого глобуса»».

На цю премію виконавцю висувають не вперше. 2012 року її та Елтона Джона згадали в номінації «Найкраща оригінальна пісня» (разом артисти створили трек «Hello, Hello» для анімаціної стрічки «Гномео та Джульєтта»). А 2016-го співачка виборола статуетку за роль у телесеріалі «Американська історія жахів: Готель».

Бредлі потрапив як до акторської, так і режисерської категорій. Він переказав вітання всім номінантам, а також дорогій подрузі Леді Ґазі.

В цілому стрічку «Зірка народилася» висунули на здобуття п’яти відзнак, серед яких – і «Найкраща драма».