Новини

Леді Ґаґа представила на «Коачелі» новий сингл

21 сентября 2017

Як відомо, Леді Ґаґа стала одним із хедлайнерів цьогорічного фестивалю «Коачела», підмінивши Бейонсе Ноулз. Остання відмовилася від виступу у зв’язку з вагітністю. Своєю появою в Індіо 15 квітня мати-монстр не розчарувала глядачів. За дев’яносто хвилин на сцені вона виклалася на повну, потішивши публіку своїми хітами, включаючи спільний із Квін Бей трек «Telephone». Також із вуст 31-річної артистки пролунали «Bad Romance», «Poker Face», «The Edge of Glory» і «Alejandro». Та цим концерт Леді Ґаґи не обмежився. Вона представила новий сингл «The Cure».

Досі неясно, чи можна вважати свіжий твір ознайомлювальною порцією музики з нового альбому. Але глядачам музичної події артистка розповіла, що повернулася до студії.

Мрійлива пісня сповнена тонкою лірикою. «Якщо я не можу знайти ліки, Я подарую, подарую тобі любов, І якщо ти скажеш, що усе гаразд, Я в будь-якому разі зцілю тебе, Обіцяю бути поруч, Обіцяю бути ліками», – співає Леді Ґаґа.

Слідом за дебютом наживо, артистка видала студійну версію треку на потоковому сервісі. А ще – представила в соцмережі обкладинку синглу.