Новини

Леді Гага здивувала Тонні Беннетта майже весільним тортом

21 сентября 2017

Сьогодні поп і джаз-виконавцю виповнюється вісімдесят дев’ять років. Однак Леді Гага попіклувалася, щоб він утішився величезним тортом ще до свята. Виконавиця вручила подарунок першого серпня у Вашингтоні. Там відбувся їхній останній концерт у підтримку платівки «Cheek to Cheek», за яку дует нагородили «Греммі». Також Гага виконала спеціальну серенаду Тонні Беннетту.

Багатоярусний торт – це відтворення торту, який створили на день народження президента Джона Ф. Кеннеді. Саме того відомого дня народження, коли Мерилін Монро заспівала колишньому очільнику США «Happy Birthday Mr. President». На верхівку кондвиробу вмостили дві фігурки, які нагадують Беннетта і Гагу.

Після презентації розкішних солодощів, 29-річна артистка виконала «I’m Beginning To See The Light» Дюка Еллінгтона, ну а згодом, звісно, разом із публікою й «Happy Birthday».

Світлину торта Гага виклала на своїй сторінці в Інстаграмі. У пості вона написала: «Коли святковий торт, який ти приготував для Тонні, завеликий для Інстаграму». Також вона продемонструвала знімок двох фігурок.