Новини

Ленні Кравіц-дантист: артист долучився до виготовлення зубної пасти

17 сентября 2018

Виконавець хіта «American Woman» об’єднав зусилля з братами Коді та Джуліаном Левайнами, щоб створити пасту для чищення зубів. Засіб призначений для користування двічі на день.

«Продукція, що дбає про вашу усмішку, має викликати у вас усмішку, – зазначив Коді. – Тож ми вирішили створити найкращу зубну пасту. Таку, якою нам подобається користуватися кожного ранку та кожного вечора».

«Кращим за чарівну усмішку може бути тільки те, щоб подарувати цю усмішку комусь іще», – додав Джуліан.

Ідея Кравіца та Левайнів створити сумісний засіб з’явилася ще 2016 року, коли вони брали участь у волонтерській місії з «GLO Good Foundation» і Ленніним фондом «Let Love Rule» на острові Ельютера. Під час мандрівки організатори влаштували місцевим візит до зубної клініки.

54-річний виконавець і брати пожертвують десять відсотків доходів у «GLO Good Foundation», котрий надає стоматологічну допомогу в населених пунктах, де відсутні заклади догляду за ротовою порожниною.

«Легко прийняти таку просту необхідність, як чищення зубів. Але у світі є люди, для яких зубна паста – це розкіш, – ідеться в прес-релізі від Кравіца. – Ельютера – це дім для мене, у зв’язку з цим мешканці острова близькі моєму серцю. Тож я бажаю бачити їх щасливими, здоровими й усміхненими».